Utskriftsvennlig versjon

Google Kontakter


Publisert: 07.12.2011
Håndtering av kontaktene i Google blir etterhvert viktig når mange løse tråder bindes inn i samlingen.

Det er nemlig slik at de du sender e-post til havner inn som en kontakt, ofte med bare en e-post adresse og ikke annet. Senere når du kikker gjennom lista kan det fort vekk være mange der som du ikke helt har kontroll på eller vet hvem egentlig er. Har du som meg, en Android telefon og lar alle kontakene ligge i Gmailen, er det viktigere å rydde opp av og til.

Mer enn 200 ukjente kontakter hadde jeg i lista mi, mange helt uten navn. Derfor var det befriende å finne funksjonen for å finne samtaler knyttet til denne e-post adressen. Med G-mail trenger man jo ikke slette meldinger så veldig ofte, så jeg har en anseelig menge ligge i lista. Ved å åpne kontakten, klikke på knappen Mer og velge se siste samtaler... i nedtrekksmenyen vil du få opp e-post kommunikasjon med vedkommende. Så er det letter å avgjøre om kontakten skal tas vare på eller slettes. I tillegg er det jo slika t mange benytter signaturer som inneholder fullt navn, firma og telefonnummer om man ønsker å ta opp tråden.

Om DittBilde.com

DittBilde.com er et nettsted for foto og bilde drevet av Trond Larsen, PCInfo.no.

Her på DittBilde.com finner du bilder fra Frogn og omegn, og det er mulig å komme i kontakt med lokale fotografer.

Relaterte
Error when loading custom user control 'website/Content/Custom/liste_objekter.ascx'<br /><br />Error:<br />System.Web.HttpException (0x80004005): The file '/website/Content/Custom/liste_objekter.ascx' does not exist. at System.Web.UI.Util.CheckVirtualFileExists(VirtualPath virtualPath) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultInternal(VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultWithNoAssert(HttpContext context, VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate) at System.Web.UI.TemplateControl.LoadControl(VirtualPath virtualPath) at Website_Design_Part_Container_Show_user_control.CreateChildControls() in c:\inetpub\webs\dittbilde.com\Packages\ESite.Web.UserControl\Show_user_control.ascx.vb:line 15