Trial

Trial kan kalles motorsportens ballett. Her er fart intet mål, det er full kontroll som gjelder. Det er konsentrasjon, planlegging og mye trening som gjør at førerne kan kjøre opp skrenter på måter som synes som ren magi for folk flest. På Hobøl MK sin hjemmeside kan du lese mer..


 

Trial trening 28. august 07

Trial trening 28. august 07 Les mer her

Video fra Em Trial Herrer sendt på Sport N 

Les mer her

Trial Em Kvinner fra Sport N

Les mer her

Trial 21082007

Trial 21082007
Har prøvd meg litt på en effekt som kalles panorering. Det oppnåes ved å ha lenger lukker, samt å følge bevegelige motiv med kamera.
Les mer her

Trial trening 29.mai -07

Trial trening 29.mai -07
Så var vi endelig tilbake til treningen igjen. Selvfølgelig var kameraet med, og her er noe av fangsten :-)
Les mer her

Høst trening

Høst trening Les mer her

2 dagers premieutdeling

2 dagers premieutdeling Les mer her

2 dagers dag 2

2 dagers dag 2 Les mer her

Trialshow

Trialshow Les mer her

2 dagers dag 1

2 dagers dag 1
Det har vært en strålende dag på Hobøl Motorklubbs 2 dagers løp. Det var mange blide fjes å se, både fra utøvere og foreldre.
Les mer her

2 dagers dag 0

2 dagers dag 0
Bilder fra Høydekonkurransen.
NB! Dette er råbilder, bare kastet rett ut på nett.
Les mer her

Trial4

Trial4 Les mer her

Trial kjøring for liten og stor.

Trial kjøring for liten og stor.
Sønnen min har begynt med Trial kjøring, og jeg har skutt noen bilder der...
Les mer her

Trial 2

Trial 2 Les mer her

Trial 3

Trial 3 Les mer her

Hva er Trial?

Trial er en konkurransesport, og den største innenfor motorsykkelsporten i Norge. Ca. 1000 gutter og jenter i alle aldre innehar lisens.
Les mer her

Hobøl Motorklubb

Hobøl Motorklubb
Hobøl Motorklubb (Hobøl MK) ble stiftet 21.11.1988, og Trial er den motorsykkelgrenen klubben driver med. Vi har et flott klubbhus på totalt 120 m2 med verksted, møterom, kjøkken og oppholdsrom.
Les mer her

Lisens/Utleie

I klubben kan du leie trialsykkel for å prøve om dette er noe for deg, men du må kjøpe en lisens. Du kan kjøpe en introduksjonslisens eller en rekrutteringslisens.
Les mer her

Alder

Fra våren 2001 har det blitt lov å trene trial fra og med det året du fyller 5 år. Denne alderen er veldig lav og det er strenge regler som gjelder for barneidrett på dette alderstrinnet.
Les mer her

Løp

For å delta på løp må du ha gyldig lisens og være medlem av godkjent klubb. Det er mange løp, men hvor mange løp du ønsker å være med på er frivillig. Løpene arrangeres over hele landet.
Les mer her

Alder – kubikk:

80 ccm fra det året du fyller 5
200 ccm fra det året du fyller 8
Fri ccm fra det året du fyller 13
Les mer her

Prikkbelastning

I hver seksjon bedømmes deltakernes kjøring av en dommer, og de straffes med prikker ved feil. Feilfri kjøring er å kjøre seksjonen fra begynnelsen til slutt uten å sette føttene i bakken, eller på annen måte ta i bruk hjelp for å holde balansen.
Les mer her

Trening/Utleie tider

Sommer:      Tirsdag og torsdag        18:00 - 21:00
Vinter:          Søndager                     13:00 - 16:00

Ingen utleie i sommerferien (hele juli og fram til skolestart i august)

En kveld i uka vinterstid er avsatt til innetrening på Knapstad Skole.

Les mer her

Kontaktpersoner

Atle Dyrkorn                926 35 968      leder@hobolmk.no 
Nils-Petter Wiik           901 00 788      nestleder@hobolmk.no

Hjemmeside: www.hobolmk.no

Les mer her

Bildene er tatt ved Hobøl motorklubb. Artiklene er hentet fra Hobøl Motorklubbs hjemmeside: www.hobolmk.no

MERK: om Trial siden her
Min families engasjement er forlengst avsluttet på Trial banen, dessverre. Sånn er det når interesser endres. Men jeg vil likevel få anbefale sporten som jeg syntes var utrolig spennende for alle. Bildene og siden her blir stående intill videre da det fortsatt er endel besøk fra miljøet som kikker på bildene. Dog, legg merke til at intet er oppdatert på dette området på ganske lang tid og at alt som har med tider og personer som måtte stå oppført er trolig endret.
Relaterte
Error when loading custom user control 'website/Content/Custom/liste_objekter.ascx'<br /><br />Error:<br />System.Web.HttpException (0x80004005): The file '/website/Content/Custom/liste_objekter.ascx' does not exist. at System.Web.UI.Util.CheckVirtualFileExists(VirtualPath virtualPath) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultInternal(VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultWithNoAssert(HttpContext context, VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate) at System.Web.UI.TemplateControl.LoadControl(VirtualPath virtualPath) at Website_Design_Part_Container_Show_user_control.CreateChildControls() in c:\inetpub\webs\dittbilde.com\Packages\ESite.Web.UserControl\Show_user_control.ascx.vb:line 15