Fotokurs

Vi bygger om og omstrukturerer virksomheten etter utvidelser. Vi har nå flere dyktige fotografer tilgjengelige. Vi oppgraderer også med nye kurslokaler. Av hensyn til å sette rett struktur og tilbud til våre elever, vil disse sidene bli bygget om i løpet av våren. Oversikten over produkter blir alikevel liggende fordi de gir en pekeretning på hvor tilbudet kommer til å være.


Digital fotografering Nybegynner

Nettopp kjøpt et digitalt kamera og vil komme i gang? Da er dette kurset for deg.
Vi blir mer kjent med kameraet vårt. Vi gjennomgår og diskuterer grunnprinsippene i fotografering. Vi lærer å hente bildene ut fra kamera og til PC, og å "fremkalle" bildene til papir via printer og fotobutikk.

Kurset strekker seg over 6 kvelder av 2,5 timer. I tillegg har vi en kveld/helgedag med utefotografering.
Kurset passer for deg med liten eller ingen erfaring i fotografering. Du bør kunne grunnprinsippene ved PC bruk, men det er ikke nødvendig.

Les mer her

Digital fotografering

Kurset for deg som allerede har kommet i gang med å bruke ditt digitale fotoapparat. Hvis du har tatt mange bilder men likevel ser det er rom for forbedring. Hvis du ønsker at flere av bildene dine skal bli skarpe. Hvis du ønsker å lære mer om digital fotobehandlig på datamaskinen.
Nødvendig med grunnforståelse i fotografering og Pc bruk.

6x2,5 timer.

 

Les mer her

Fotografering bedriftskurs.

Som øvrige kurs med mulighet for skreddersøm. Be om tilbud.
Les mer her

Kurskalender

Les mer her
Om DittBilde.com

DittBilde.com er et nettsted for foto og bilde drevet av Trond Larsen, PCInfo.no.

Her på DittBilde.com finner du bilder fra Frogn og omegn, og det er mulig å komme i kontakt med lokale fotografer.

Relaterte
Error when loading custom user control 'website/Content/Custom/liste_objekter.ascx'<br /><br />Error:<br />System.Web.HttpException (0x80004005): The file '/website/Content/Custom/liste_objekter.ascx' does not exist. at System.Web.UI.Util.CheckVirtualFileExists(VirtualPath virtualPath) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultInternal(VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate) at System.Web.Compilation.BuildManager.GetVPathBuildResultWithNoAssert(HttpContext context, VirtualPath virtualPath, Boolean noBuild, Boolean allowCrossApp, Boolean allowBuildInPrecompile, Boolean throwIfNotFound, Boolean ensureIsUpToDate) at System.Web.UI.TemplateControl.LoadControl(VirtualPath virtualPath) at Website_Design_Part_Container_Show_user_control.CreateChildControls() in c:\inetpub\webs\dittbilde.com\Packages\ESite.Web.UserControl\Show_user_control.ascx.vb:line 15